Πρώτοι στην Πιερία, τρίτοι πανελλαδικά!/9οι Αγώνες Τέχνης (Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη-Θεσ/νίκη) photos plus video

Συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων το πολυβραβευμένο πιο Art School πανελλαδικά, ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης, όντας το μοναδικό σχολείο ειδικής αγωγής από την Πιερία και το μοναδικό ΕΝΕΕΓΥΛ πανελλαδικά, κατέκτησε την εξόχως τιμητική τρίτη θέση στη ζωγραφική με το αντίστοιχο βραβείο, ανάμεσα σε μαθητές σχολείων γενικής εκπαίδευσης, με ένα καταπληκτικό έργο του μαθητή μας, Μάκη Σ., στους 9ους Αγώνες Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη.
Μάκη, θερμά συγχαρητήρια σε σένα, στην οικογένειά σου και την υπεύθυνη καθηγήτρια καλλιτεχνικών του σχολείου, Τόνια Καραπανταζή!
Στους Αγώνες συμμετείχαν άλλοι δύο μαθητές του σχολείου μας, η Άννα και ο Διονύσης, τα έργα των οποίων παρουσιάστηκαν στους αγώνες μαζί με όλους τους συμμετέχοντες στο τριήμερο των Πανελλήνιων Μαθητικών Καλλιτεχνικών Αγώνων. Από την Πιερία συμμετείχαν, επίσης, το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης και το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, σε άλλες κατηγορίες, ενώ τρία ήταν τα σχολεία ειδικής αγωγής που πήραν μέρος στον διαγωνισμό (ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης, ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου Κρήτης και Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης).
Οι Αγώνες τέχνης είναι ένας διαγωνισμός καλλιτεχνικής δημιουργίας που διοργανώνεται φέτος, για ένατη συνεχή χρονιά, με την έγκριση του ΥΠΑΙΘ, από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 500 μαθητών και μαθητριών και 36 σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών, γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια.
HD Βιντεοσκόπηση, ήχος 5.1 surround, μοντάζ: Nίκος Κολίτσης