Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ (Unity Tournament) Ρεπορτάζ plus Photostory

🏀Βάλαμε καλάθι όλοι μαζί στις ανισότητες!
Η Παρασκευή ήταν για όλους μας μια ημέρα γιορτής με πολλά χαμόγελα, μικρών και μεγάλων φίλων, που γέμισαν το Β’ ΔΑΚ Κατερίνης!

Μια συγκλονιστική εμπειρία ζήσαμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στο 7ο Τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποίησε η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο κλειστό γυμναστήριο Β’ ΄ΔΑΚ Κατερίνης. Συνολικά συμμετείχαν 33 σχολεία από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με 196 αθλητές (Μέριμνα Παιδιού , 4 ειδικά σχολεία,12 δημοτικά, 8 γυμνάσια, 7 λύκεια). Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης έδωσε για ακόμη μία φορά δυναμικό παρόν στον αγώνα αλλά και στην κερκίδα!

Προσκεκλημένος στο τουρνουά ήταν ο θρύλος του μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος, δυστυχώς, ακύρωσε την παρουσία του,  λόγω προβλήματος υγείας. Ωστόσο, αυτό δε στέρησε τον ενθουσιασμό και τον παλμό των θεατών οι οποίοι φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς οι κερκίδες ήταν κατάμεστες.

Tον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κυρία Σοφία Μαυρίδου,  η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Παρθένα Τριανταφυλλίδου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Γιώργος Μακρής ,ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Κατερίνης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ κύριος Γιάννης Νταντάμης εκπρόσωποι των Βουλευτών Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου, Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το 7o Unity Tournament!

https://merimnakaterini.gr/apologismos-tournoua-unity-2k22/?fbclid=IwAR0k7wuFrC7O5iHWLw35AUsHEH4vr_Tce7qt3UFv6VzCdjLMk1SEwvS1AKQ