Η βράβευση του Μάκη του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης για την 3η θέση στη ζωγραφική!9οι Αγώνες Τέχνης Μαντουλίδη video

Η βράβευση επί σκηνής του μαθητή του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης, Μάκη Σ., με το τρίτο βραβείο στη ζωγραφική, είναι αναμφίβολα η πιο συγκινητική στιγμή των 9ων Πανελλήνιων Μαθητικών Καλλιτεχνικών Αγώνων Τέχνης, των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη!
Συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων το πολυβραβευμένο πιο Art School πανελλαδικά, ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης, όντας το μοναδικό σχολείο ειδικής αγωγής από την Πιερία και το μοναδικό ΕΝΕΕΓΥΛ πανελλαδικά, κατέκτησε την εξόχως τιμητική τρίτη θέση στη ζωγραφική, με το αντίστοιχο βραβείο, ανάμεσα σε μαθητές σχολείων γενικής εκπαίδευσης, με ένα καταπληκτικό έργο του μαθητή μας, Μάκη Σ., στους 9ους Αγώνες Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη.
Μάκη, θερμά συγχαρητήρια για το βραβείο σε σένα, στην οικογένειά σου και την υπεύθυνη καθηγήτρια καλλιτεχνικών του σχολείου, Τόνια Καραπανταζή!
Στους Αγώνες συμμετείχαν άλλοι δύο μαθητές του σχολείου μας, η Άννα και ο Διονύσης, τα έργα των οποίων παρουσιάστηκαν στους αγώνες μαζί με όλους τους συμμετέχοντες στο τριήμερο των Πανελλήνιων Μαθητικών Καλλιτεχνικών Αγώνων. Από την Πιερία συμμετείχαν, επίσης, το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης και το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, σε άλλες κατηγορίες, ενώ τρία ήταν τα σχολεία ειδικής αγωγής που πήραν μέρος στον διαγωνισμό (ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης, ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου Κρήτης και Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης).
Οι Αγώνες τέχνης είναι ένας διαγωνισμός καλλιτεχνικής δημιουργίας που διοργανώνεται φέτος, για ένατη συνεχή χρονιά, με την έγκριση του ΥΠΑΙΘ, από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 500 μαθητών και μαθητριών και 36 σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών, γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια.