“Το Πνεύμα των Χριστουγέννων” (Χριστουγεννιάτικη Γιορτή & party) video plus full photostory

« 1 από 8 »

“Το Πνεύμα των Χριστουγέννων” ήρθε στο σχολείο μας, μέσω της αντίστοιχης θεατρικής παράστασης, σε πρωτότυπο σενάριο των μαθητών και των εκπαιδευτικών (της Λογοθεραπεύτριας Μάγδας Μπόγκα & της Εργοθεραπεύτριας Τόνιας Παπαευαγγέλου), με τη συμμετοχή της εικαστικού Τόνιας Καραπανταζή, του μουσικού Βασίλη Παπαγεωργίου και της Κοινωνικής Λειτουργού Ευγενίας Παπαδοπούλου. Καλή Χρονιά να έχουμε! Χρόνια Πολλά!
“Το Πνεύμα των Χριστουγέννων”
“Δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα και δεν έχουμε ακόμη οργανώσει τίποτα…μην ανησυχείς όλα είναι υπό έλεγχο”, λέει ο σύλλογος καθηγητών. Τελικά, όμως, τίποτα δεν είναι έτοιμο!Μείνανε όλα στα σχέδια, στις ευχές και στις ελπίδες.
Σε όλη αυτή τη ρουτίνα του υποτιθέμενου ελέγχου, η Χριστουγεννιάτικη σχολική εορτή κινδυνεύει να ναυαγήσει. Μαθητές και μαθήτριες αναλαμβάνουν δράση και μας διδάσκουν πως το πνεύμα των Χριστουγέννων δε θέλει μαγικά ραβδιά και ξόρκια. Δε θέλει συζητήσεις και φανφάρες.
Η μαγεία είναι μέσα μας!
Στα βλέμματα που χαϊδεύουν την ψυχή, στα χαμόγελα που αγκαλιάζουν το σώμα, στους ψιθύρους που γλυκαίνουν τα αυτιά.
Φέρνουν, λοιπόν, ο καθένας από ένα στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έναν κουραμπιέ, ένα μελομακάρονο για τα κεράσματα και όλη τη γλυκιά τους διάθεση και τα χαμόγελα επιστρέφουν ξανά σε κάθε σχολική γωνιά!
Photo shooting, HD Βιντεοσκόπηση, ήχος 5.1 surround, μοντάζ: Nίκος Κολίτσης