Στρώσιμο και Σερβίρισμα Επίσημου Τραπεζιού

Στα πλαίσια του μαθήματος Οργάνωση και Λειτουργία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων ΒΛΟ, ΓΛΟ και ΔΛΟ του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης διδάχθηκαν τον τρόπο που γίνεται η προετοιμασία και το σερβίρισμα ενός επίσημου γεύματος.

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά προσπάθησαν και κατάφεραν να στρώσουν το τραπέζι για επίσημο γεύμα και να σερβίρουν καφέ, τσάι και ποτά σε μία εντελώς βιωματική και εμπειρική μαθησιακή διαδικασία.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της δράσης:

Γουλαγιάννη Αναστασία, ΠΕ80 Οικονομίας

Τόσκα Μαρία, ΠΕ80 Οικονομίας